מתאמנת ואוכלת נכון ולא מצליחה להוריד אלא עולה

דיון מתוך פורום  פעילות גופנית בהריון ולאחר לידה

05/08/2015 | 09:44 | מאת: מאיה

שלום,\ אני בת 33 אחרי 3 לידות, גובה 1.74 משקל 67 תמיד הייתי גג 64.5/ 65 ואני לא מצליחה להגיע לזה. אני מתאמנת פעמיים בשבוע פילאטיס מכשירים פעם בשבוע TRX ופעם נוספת מנסה להוסיף הליכה או אירובי של 50 דקות בבית עם אימוני בטן. אוכלת נכון אך משום מה אני לא רק שלא מצליחה לרדת במשקל אלא אני מייד עולה, לא מבינה למה, זה ממש מייאש , כשיש לציין שעם שלושה ילדים אני ממש מתאמצת למצוא את הזמן לבצע ספורט ... מה אני עושה לא נכון. הבטן לא יורדת

האם ביצעת בדיקת דם? Tsh? מתי לאחרונה והאם הן תקינות? במידה ולא, אמליץ לבקש בדיקות מרופאת המשפחה שלך.

מנהל פורום פעילות גופנית בהריון ולאחר לידה