כאבים חדשים באיזור שרירי המקרבים

דיון מתוך פורום  פעילות גופנית בהריון ולאחר לידה

03/10/2018 | 11:07 | מאת: רוני

שלום רב, אני בשבוע 26. הריון שלישי. תקין לגמרי. בשבועיים האחרונים מופיעים לי כאבים כרוניים באיזור שרירי המקרבים. שתי אצבעות ימינה מקו ביקיני. אני אשמח לקבל הכוונה איזו פעילות גופנית לא לעשות. האם כן למתוח את השרירים האלו או דווקא ההפך? אני עושה בחדר כושר קרוס בעצימות בינונית 40 דקות ותרגילי כוח לידיים. האם קרוס הוא מומלץ או שעדיף אירובי אחר? תודה לך!

הייתי ממשיכה בקרוס ומפחיתה מעט את העצימות כמו כן להוריד כרגע את תרגילי חיזוק המקרבים ולגשת להבדק אצל אורטופד לוודא שהכל בסדר ולא מתחיל סימפיזיס

מנהל פורום פעילות גופנית בהריון ולאחר לידה