תחושה מוזרה בבטן עזרתך

דיון מתוך פורום  גיסט – GIST

26/07/2020 | 03:11 | מאת: אתי

שלום ,בת 34 ברקע 2 הפלות האחרונה לפני שבועיים ,יתר לחץ דם מאוזן ואבן בכיס מרה,מזה חודש וחצי תחושה כל הזמן של רעב גם שנייה לאחר שסיימתי לאכול,יש גם תחושה מוזרה בבטן העליונה כמו של נפיחות,גרפס תקוע?וממש חוסר נוחות.עוזר לי לאכול כדי להעביר את התחושה הזו של הבטן .לעיתים יש שלושלים הרופא משפחה חשב בעבר שזה מעי רגיז לפני 5 שנים עשיתי גסטרו בגללל שלשולים חוזרים ושם היה פוליפ שהוציאו (הבנתי שהסוג של הפופיל היה בסדר) אודה להתייחסות

26/07/2020 | 08:19 | מאת: ד"ר אלונה זר

אתי שלום, מפנה אותך לפורומים של גסטרואנטרולוגיה, לדוגמא מעי רגיז, כאן אנחנו עוסקים בסרטן מסוג GIST בלבד. בריאות שלמה

מנהל פורום גיסט – GIST