חולשה ובדיקות דם ca72.4 ו -ca 19.9

דיון מתוך פורום  גיסט – GIST

30/04/2020 | 21:50 | מאת: גוד

שלום רב מחודש פברואר התחלתי להרגיש חולשה עם סחרחורת. היתה לי תחושה כאילו שמו על כתפיי משקולות ותשישות שהיה לי קשה להחזיק פלאפון. בחודש מרץ זה החריף והיו לי פעימות לב שהגיע ל 104 וחולשה ולא יכולתי לאכול. ירדתי במשקל כ 4 ק"ג. הרגשתי מאד תשושה. נראה לי שהיה לי הרפס זוסטר אבל לא היו שלפוחיות רק קטע של 10 ס"מ מתחת לחזיה שהיו נקודות אדומות חשבץי שזה שפשוף של החזיה שמתי פלסטר וזהו אבל העור התחיל לשרוף לי וגם גרם לי להרגשה כמו חגורה שלוחצת לי מסביב לחזה שגרם לי לקשיים אפילו בנשימה ולחץ על כל החזה. עשיתי בדיקות דם והתוצאות של ca19.9 =38, ובדיקה ca72.4 =146. ובדיקת דם Antinuclear Ab Adult= חיובי. כל שאר הבדיקות בסדר. הברזל עלה וגם ההמוגלובין עלה. רמת הכדוריות הלבנות עלתה לנורמה. מה אומרות הבדיקות ca72.4 ו ANA החיובי? בינתיים התחלתי לאכול יותר טוב וגם עליתי בקילו במשקל. עדיין חלשה מכך שהייתי זמן רב בלי פעילות ועכשיו יכולה ללכת יותר בקלות ולאכול יותר טוב . לא יודעת מה היה לי ומה אומרות בדיקות הדם עם סימני המרקרים שאינני מכירה.

03/05/2020 | 21:53 | מאת: ד"ר אלונה זר

שלומות זהו אינו הפורום הנכון כדאי לפנות לרופא.ת המשפחה בריאות שלמה,

מנהל פורום גיסט – GIST