לולאת איליום במעי הדק

דיון מתוך פורום  גיסט – GIST

31/08/2019 | 21:44 | מאת: ג ק

אני בן 59 לפני חודש עברתי קולונוסקופיה ואמרו שהוצאו שני פוליפים והתשובה היתה הכל בסדר והלכתי עם הבדיקה ct אנגיו בבית חולים אמרו שאין כלום הלכתי פרטי לפרופסור והוא טוען שהוא רואה בשלוש תמונות שיש לולאת אליום במעי הגס שחזרתי לבית חולים הם שוב חזרו על הבדיקה ואמרו שאין לי כלום יכול להיות שהיתי בצילום המעיים היו בתזוזה האם זה הגיוני תודה מראש

07/09/2019 | 15:53 | מאת: ד"ר אלונה זר

אנחנו לא הכתובת לשאלות לגבי פוליפים אלא גידולים מסוג גיסט בלבד. אנא פנה לפורום גסטרו או קולונוסקופיות. בהצלחה

מנהל פורום גיסט – GIST