בדיקת דם סמוי חיובי בצואה

דיון מתוך פורום  גיסט – GIST

24/07/2019 | 23:36 | מאת: ניר

רקע כללי : בן 42 קיימת אנמיה קלה, רמת המוגלובין 12.8 (שהתחילה במקביל לתחילת פעילות גופנית לפני כשנתיים וחצי) מקיים פעילות גופנית עצימה מאוד בשל האנמיה שעד לשלב זה לא אובחן מקורה ביקשתי בדיקת דם סמוי שיצאה חיובית. אני לוקח תוספי ברזל בצירוף ויטמן C ווטמין B12 כ 3 וחצי חודשיים בשל מחסור קל בויטמינים אלו ביום לפני ביצוע בדיקת הצואה ביצעתי ריצה ארוכה של מעל 23 ק"מ בעצימות גבוהה מאוד. שאלתי האם יתכן שלפעילות הגופנית יכולה להיות השפעה על התוצאה החיובית שקיבלתי? יש לציין שאין תסמנים אחרים כגון כאבי בטן עצירות או שילשול תודה

29/07/2019 | 17:31 | מאת: ד"ר אלונה זר

הי תודה על השאלה אבל זה לא הפורום המתאים - מפנה אותך לחפש פורומים בנושאי גסטרו שלא קשורים לGIST (גידול מאד ספציפי)

מנהל פורום גיסט – GIST