אובדן תיאבון ןכאבים ברןם הבטן

דיון מתוך פורום  גיסט – GIST

14/07/2019 | 00:35 | מאת: מאי

  כאבים ברום הבטן איבוד תיאבון וירידה מהירה במשקלשלום בת 39 ללא מחלות רקע,בערך חודשיים החלו לי כאבים ברןם הבטן נוטות לצד שמאל,לאט לאו איבדתי את התיאבון לחלוטין,לפני כן אכלתי הכל מהכל ואז שמתי לב שיירדתי מאוד במשקל בחודשיים האלה 5  קילו ניגשתי לרןפא עשיתי בדיקות גם שיצאו תקינות כעת ממתינה לתבחין נשיפה ותשובות מאולטרסטאוד,בכל הפורומים שקראתי סימנים אלו מצביעים על סרטן קיבה או לבלב כעת אני בחרדות קשות מאוד כי יש לי סימנים כאלו לא יודעת מה לעשןת האם לבקש הפנייה לבית חולים דחוף???

18/07/2019 | 11:18 | מאת: ד"ר אלונה זר

מאי שלום צרבת או חיידק הם גורמים הרבה יותר שכיחים לכאבים ברום הבטן בהשוואה לסרטן קיבה.. זה לא אומר שצריך להזניח, מציעה , תבחין הנשיפה שלילי, לפנות ולהתייעץ עם מרפאת גסטרו בקהילה. בריאות שלמה..

מנהל פורום גיסט – GIST