חזרה של GIST בתריסריון לאחר ניתוח

דיון מתוך פורום  גיסט – GIST

06/02/2017 | 15:01 | מאת: לאונרדו

לאחר כריתת GIST מהקיבה ומהתריסריון, בצעתי בדיקת ריצוף גנטי שנשלחה לחול הבדיקה לא מצאה מוטציות אך נמצאה אמפליפיקציה של החלבון CKIT = יותר יחידות חלבון כזה בתאי הגיסט מאשר בדרך כלל, ויותר פעילות של המסלול ההמשכי ל CKIT אודה לך באם תשפוך אור על משמעות הממצא הנ"ל. בנוסף נתגלה גידול חוזר בתריסריון אל אף נטילת גליבק 400 מזה כחצי שנה וככל הנראה אאלץ לעבור וויפל, אודה לך באם תתייחס לאפשרויות התרופתיות העומדות לפני לפני ואחרי הניתוח בתודה מראש לאונרדו

12/02/2017 | 18:59 | מאת: ד"ר פורים

שלום רב לאונדרו פורום זה מיועד לתשובות לשאלות כלליות תשובות לשאלותיך ניתן לתת לאחר עיון מפורט בחומר

מנהל פורום גיסט – GIST