האם יכול להיות gist בלי שרואים אותו בפט סי טי?

דיון מתוך פורום  גיסט – GIST

09/01/2017 | 02:13 | מאת: סרטן ממקור לא ידוע וגילוי gist על ידי בדיקת מוטציות בדם

שלום רב ד״ר פורים. אימי מאושפזת מעל לחודשיים. כל הסיפור התחיל מכאבי גב שלאחר המון בדיקות התברר שיש שם גרורה באזור המותני ( גרמה לשבר בחולייה l1) במהלך כל התקופה אימי עברה בדיקות מקיפות שלא גילו מהו מקור הסרטן. (עשתה סי טי בכל הגוף, ממגורפיה, אולטראסאונד, גסטרוסקופיה, ממגורפיה לשני השדיים, מיפוי עצם, קולונוסקופיה, אמ אר איי ופט סי טי) בפט סיטי התגלה עוד 2 גרורות בנוסף לגרורה בגב באזור צוואר בפמור הימני ובאצטבלום משמאל. מאז עברה עוד ניתוח אורטופדי למנוע שבר. * בניתוח בגב הוציאו ביופסיה שבתשובה היה רשום : sarcomatoid carcinoma החלטנו לשלוח בדיקת מוטציות לחברת Guardant360 דרך אונקוטסט והתשובה שהגיע היום ציינה שזה gist לפי המוטציות שהתגלו. האם יש סיכוי שלא ראו את זה בשום מקום וזה מה שיש לאימי ? האם יצא לך לשמוע על מקרה כזה?

13/01/2017 | 00:19 | מאת: ד"ר עופר פורים

זהו מיקרה מורכב מאוד ותשובה יכולה להנתן לאחר בחינת כל החומרים הרפואיים

מנהל פורום גיסט – GIST