שאלה בנושא אי ספיקת לב

דיון מתוך פורום  ניתוחי אי ספיקת לב

16/05/2017 | 20:47 | מאת: נימרוד

האם הופעת סימנים של לחץ בחזה באזור הלב מקדימה ומאחור בכתף שמאלית, קשים מאוד. בעיקר ככאב בלתי נסבל של דחיסות נוראה בפנים האוזור הזה בגוף,מיד לאחר התעוררות משינה עם כאב זה למשך 3 דקות ואז נותר לאחר מכן לחץ וכאב פחות יותר כלה זמן,דבר שמתאים לאי ספיקת לב? או שזה אמור להיות רק במאמץ? האם זה שכיח שמתעוררים עם בעיות אי ספיקה לאחר שינה, לאיזה סוג של בעיית לב זה אופייני.

שלום רב , התלונה שלך מעלה חשד גבוה לארוע של ערוקי הלב חסימה או היצרות , יש לפנות מיד !!! לבדיקת רופא !! לשלול ארוע שכזה . מבחינה אי ספיקת לב כשמה מדובר במחלה שבה תפוקת הלב הינה נמוכה לרוב מדובר במחלה שהיא כרונית וביטויה לרוב איננו כאבים בחזה אלא קוצ"נ עיפות חולשה וכו.. חוזר על ראשית ההודעה לפנות מי לבדיקת רופא !!

מנהלי פורום ניתוחי אי ספיקת לב