קפיצות שרירים בכל הגוף

דיון מתוך פורום  טרשת נפוצה - רמב"ם

23/06/2019 | 17:35 | מאת: מיה

שלום אני בת 27 אמא לשניים אני סובלת מחרדה כ 8 שנים אך לא מטופלת החרדה שלי היא תקופתית כל פעם בעוצמה שונה . בתקופה האחרונה היה לי שבוע כאב ראש בקודקוד צד שמאל לא ממש כאב אלא לחץ ואי נוחות את ההרגשה הזו חוויתי לפני 8 חודשים והיא עברה וכיום גם עברה מעצמה . כרגע כבר כמה ימים עם קפיצות שריר מין רעידות באזורים שונים בגוף למשל אתמול הייתי במסעדה ופתאום מרגישה שריר רועד בצוואר אחרל בזרוע שמאל ואני מסתכלת ובאמת רואה שהשריר זז ,, היום היה לי קפיצות בבטן וגם ברגל ימין . ככל שאני חושבת על זה זה רק מתגבר ומופיע שוב . יש לציין שיש לי גם חולשה ברגל ויד שמאל וזכור לי שזו לא פעם ראשונה שיש לי את התסמין הזה אך הקפיצות שריר הן חדשות . אני בלחץ נוראי ממחלת ה als כל דבר שקראתי ביחס לקפיצות זה ניוון שרירים . האם בגילי זה נפוץ ?? האם להיכנס לזה ולהתחיל בדיקות רציניות יש לציין שנבדקתי בשנה האחרונה פעמיים אצל נוירולוג (לפני שהופיעו קפיצות שריר) וחוץ מחרדה הוא לא נתן אבחנה . רופא משפחה הפסיק בכלל להתייחס אליי כל דבר חדש מיוחס לחרדה . אני מבוהלת ומתוסכלת ובעיקר מפחדת מ als .

שלום נראה שהתסמינים מהם את סובלת קשורים לחרדה. ממליץ ללכת להבדק ע"י נוירולוג בברכה

29/12/2023 | 19:01 | מאת: איציק

היי מיה האם פתרת את הבעיה ? הצליחו לאבחן מה יש לך ?

מנהל פורום טרשת נפוצה - רמב"ם