תחושה מופחתת באצבע...............

דיון מתוך פורום  טרשת נפוצה - רמב"ם

22/10/2017 | 22:29 | מאת: אריק

שלום דר רוזנברג מזה כמה ימים אני מבחין בירידה בתחושה באצבע הקטנה של יד שמאל. שנה שעברה ביצעתי MRI מוח שהיה תקין בגלל סידרה של מיחושי ראש מוזרים שנמשכים עד היום, כמו תחושת brain fog ורגישות לאור היום המבהיק. אציין ששנה שעברה לקחתי 2 חצאי לוריוון ביום. כיום נוטל רסיסי לוריוון לפי הצורך להפחתת מתח ואי שקט. אציין בנוסף שבצעתי כמה פעמים בדיקות מתכות ובאחת מהן הייתה חריגה של ארסן כאשר הטווח הגבוה הוא 35 ויצא 45, מאוחר יותר לא נמצא ארסן בשתן. לדעתי כל התופעות שחוויתי מקורן בחשיפה טוקסית כלשהיא ,אולם לצערי נתקלתי ביהירות על גבול העוינות כשדרשתי במיון רמב"ם בירור נוירולוגי /טוקסיקולוגי יסודי. האם יש משהו בתחום הנוירולוגיה שיכול להסביר את שלל התופעות הללו והירידה הקוגנטיבית /תפקודית שלי. גילי 55 עד לפני שנה וחצי בריא לחלוטין עם תפקוד מעולה בכל תחום. האם אפשר להמליץ על נוירולוג שאגש אליו באופן פרטי? בברכה

שלום מרגיע מאד שבדיקת MRI מוח תקינה להשלמת התמונה ממליץ בדיקת EMG בשאלה של פגיעה בעצב האולנרי- תסמונת לכידה מצד שמאל, וכן ביצוע בדיקת EEG עקב תחושת הערפול. הסיבות לכאב הראש מגוונות ושונות ולרוב אינן מלוות ממצאים בבדיקות העזר. מציע לפנות לנוירולוג בקופת חולים לשם ביצוע בירור מעמיק למגוון התלונות, בהתאם לקופה אליה אתה שייך אוכל להפנותך בברכה

מנהל פורום טרשת נפוצה - רמב"ם