אבחון כאבים וחולשה בגוף

דיון מתוך פורום  טרשת נפוצה - רמב"ם

18/07/2017 | 23:13 | מאת: שאלה

שלום, יש לי כאבים בנגיעה בפנים הזרוע ובחזה. פרט לכך יש לי חולשה ביד ובשוק הרגל בשכיבה. אקג תקין. בנוסף, יש לי עקמת קלה בגב. ממה זה יכול להיגרם? תודה רבה מראש.

שלום ממליץ לפנות לנוירולוג לשם בדיקה, בשאלה של ממצאים בבדיקה במידה וקיימים גורמי סיכון וסקולרים כיתר לחץ דם, שומנים בדם והאירוע הופיע באופן חד יתכן ומדובר בפגיעה בכלי דם, במידה והתלונות הופיעו בהדרגה יתכן ומדובר בדלקת, כמו כן יתכן ומדובר שלא על אירוע ממקור נוירולוגי כמו אירוע בו אדם נרדם על צד אחד וכשמתעורר מרגיש סימפטומים הקשורים לצד זה בכל מקרה מומלץ לפנות לנוירולוג בברכה

מנהל פורום טרשת נפוצה - רמב"ם