תודה. שאלה נוספת. בדיקות נוספות

דיון מתוך פורום  לופוס

11/12/2018 | 12:22 | מאת: אני

מה זה סוגיי גמופתיה? כרגע סובלת מנשירת שיער .חולשה כללית. ועוד סוג של פריחה נקודות אדומות עגולות בבטן ובכפות ידים ורגלים. ובגוף. מעבר לזה..אין כאבים במפרקים. רק כאב בברכים לאחר ישיבה ממושכת. ולאחרונה ראיתי נפיחות מעל הברך. כל הנוגדנים ללופוס יצאו שלילים. בהמשך עוד בדיקות דם שחרגו זה esr 25. אלבומין נמוך 56. הערכים 60 עד 71. גלובלין אלפא 1 גבוה 3.7 ערכים 1.5-2.9. זה עוזר לדעת יותר מה זה? בעברי הפלות ולידה אחרונה עם הפרדות שליה . בכל הריון אני נוטלת קלקסאן 80 ואספירין. אני מאד רוצה לנסות הריון? מבולבלת ומותשת מהברור הארוך . מה לעשות? המצב הזה יכול להתאים ללופוס?

אבחנה של לופוס נשענת על מדדים שונים שכוללים בדיקה גופנית, רקע משפחתי, בדיקות מעבדה שונות, בדיקות הדמיה ועוד. לא ניתן לקבוע אבחנה של לופוס רק על סמך בדיקות מעבדה ותיאור של בעיה רפואית. הכי נכון הוא לעבור הערכה מסודרת אצל ראומטולוג. יש בבדיקות ששלחת תוצאות שצריך להפנות להמטולוג

מנהלי פורום לופוס