פרפור פרוזדורים וזרקת אפידורל

דיון מתוך פורום  פרפור פרוזדורים

28/03/2016 | 05:46 | מאת: ריקי

שלום. אני בת 70 סבלת מספר שנים מפרפור פרוזדורים התקפי.מטופלת בטמבוקור קרדילוק קומדין ווזודיפ נגד לחץ דם.לאחרונה יש לי כאבי גב תחתון חזקים לאחר שמוצו כל האפשרויות האחרות הרפא המליץ לי על זריקת אפידורל בגב. האם מותר לי לקבל את הזריקה. תודה.

שלום ריקי, קודם כל כדאי להתייעץ עם רופא משםפחה, אבל בלי שום קשר לפני הזריקה את חייבת להפסיק טיפול ב Coumadin!!! צריך לחכות אד ש- INR ירד לטווח נורמה אחרת ישנו סיכוי לדימומים! בהצלחה. דר' ויקטור רובצ'בסקי

מנהל פורום פרפור פרוזדורים