חומף תפוחים ולקיחת אספרין

דיון מתוך פורום  פרפור פרוזדורים

20/06/2017 | 05:17 | מאת: איה

אני בת 42, לפני כשנתיים (כתוצאה מהשתלשלות אירועים- לקיחת אנטיביוטיקה שגרמה לשלשולים כרוניים, שנמשכו חודש, בעודי מטיילת במדינת עולם שלישי) רמות האשלגן בגופי ירדו ל 2.9 ועברתי אירוע מוחי חולף (כנראה כתוצאה מהפרעת קצב לב, הלב "שלח" קריש דם למוח) היום אני לוקחת אספרין 100 מג ובריאה לחלוטין, עם רמות אשלגן תקינות. שאלתי, אני רוצה לשתות כל יום כף של חומץ תפוחים (יש לו הרבה יתרונות חיוביים) אבל יש כל מיני דעות סותרות לגבי האשלגן ואני רוצה לוודא לפני שאני מתחילה. האם חומץ תפוחים, מוריד רמות אשלגן בגוף או מועיל לרמות האשלגן? והאם אפשרי לקחת אספרין 100 מג ולשתות כל יום כף של חומץ תפוחים? תודה על העזרה

לקריאה נוספת והעמקה

שלום רב, לצערי אני לא מתמצא בנושא שאת העלת בפורום של פרפור פרוזדורים. לדעתי זו שאלה לדאטנית. לא היתי ממליץ לשתות חומץ תפוחים אם יש כיב קיבה או דלקת רירית בקיבה. בהלצחה דר' ויקטור רובצ'בסקי

מנהל פורום פרפור פרוזדורים