כאבי ראש חזקים עם לחץ באוזניים ושיתוק חצי פנים

דיון מתוך פורום  בלוטות הרוק

22/09/2018 | 23:31 | מאת: לחץ איום כאבי אוזניים חזקים עם כאבי ראש לאחר טיפול ביוד

עברתי בעבר מספר טיפולי יוד ולפעמים בלוטות הרוק היו מתנפחות והנפיחויות היו נעלמים ,היום קורה לי משהו מוזר כאבי ראש חזקים עם לחץ באוזניים והרגשת שיתוק של חצי פנים האם זה יכול להיות מבלוטת הרוק ואם כן למי אני צריכה לפנות והאם הם יכולות לגרום כאבים איומים ? תודה רבה על מענה לשאלותיי

שלום! כאבים באיזורים שאת מתארת יכולים לנבוע כתוצאה מהפגיעה בבלוטות הרוק או בשרירי הלעיסה. ממליצה להבדק ע"י מומחה למחלות בלוטות הרוק. רפואה שלמה!

מנהל פורום בלוטות הרוק