תודה על תשובתך על mri

דיון מתוך פורום  סרטן הלבלב

05/04/2017 | 07:22 | מאת: שם

אני רק רוצה להבין mri בטן כללי לא יזהה בעיה בלבלב ובדרכי המרה? אני סובלת מכאבי בטן עליונים ממש איפה שהקיבה שמקרינים לגב... עברתי בדיקות דם כולל אנזימי לבלב שיצאו תקינים. אולטרסאונד בטן תקין. בדיקת נשיפה להלקטיבטור תקין. אני עוברת עוד כמה ימים בדיקת גסטרוסקופיה... במידה והיא תצא תקינה האם לדעתך יש צורך בmri כללי או mrcp?

לפני בדיקת MRI מקובל לעשות CT בטן עם חומר ניגוד, זו בדיקה יותר זמינה אך יותר רגישה מאולטראסאונד.

מנהל פורום סרטן הלבלב