קושי לנשום בלילה שנתיים אחר ניתוח אף

דיון מתוך פורום  מחלות אף אוזן גרון

03/12/2019 | 23:13 | מאת: שלי

שלום רב בת 38 לפני שנתיים וחצי עברתי ניתוח אף. שיוף גבנון ומחיצה, מאז התחילו הפרשות וקושי במעבר בנשימה, הייתי אצל רופא אף אוזן גרון שנתן לי סטרונאז למס חודשים אך ללא כל שינוי אני מתקשה לנשום בעיקר בלילה האף כמעט וסתום לגמרי. ואף יוצא לי שריקות. מאז הניתוח אני מרגישה את כל האף מנומל במגע מתוח וקשה. ושאני עושה ספורט כגון הרמת משקולות( נחיר אחד עולה לי למעלה בזמן הרמת המשקולת כאילו תפוס,) הקושי לנשום בלילה מקשה עלי להירדם לעיתים לילות שלמים, זה הפך להיות סיוט שאין לתאר! אני אובדת עצות האם יש אפשרות שישנה בעיה במחיצה שניתן לתקן?או בעיה אחרת? האם לעיתים ניתן לתקן בעיות נשימה לאחר ניתוח אף שנעשה כבר? למי עלי לפנות? תודה מראש על תשובתך שלי

הסוגיה מורכבת ביותר בעיקר לאחר ניתוח. ממליץ לפנות להערכה מסודרת. בהצלחה פרופ' חיים גבריאל. מומחה אא"ג, מנתח ראש וצוואר. מנהל מחלקת אא"ג וניתוחי ראש וצוואר. מרכז רפואי אסף הרופא, מסונף לאוניברסיטת ת"א. טל 08-9779660 פקס 08-9779661 סניפי אסותא מרכזים רפואיים. https://sites.google.com/site/drgavrielhaim נייד לקביעת תור 053-9956570

מנהל פורום מחלות אף אוזן גרון