פצע שלא מתרפא וכאבי גרון

דיון מתוך פורום  מחלות אף אוזן גרון

16/09/2019 | 23:12 | מאת: תמר

שלום.. קצת ארוך אבל אני פשוט חייבת עזרה... בימים האחרונים התחיל לי כאב גרון, שיעולים וקצת צרידות.. אני בנאדם שנדבק כל חורף בשפעת, דלקת ריאות או ברונכיט.. אבל השנה התסמינים התחילו מוקדם יחסית, עוד לא נגמר הקיץ.. בנוסף כל שאיפת אוויר יש לי כאב בצד של חזה ימין (קרוב קצת לבית שחי) כאילו שריר נתפס אבל לא.. לא הייתי מייחסת לזה חשיבות במצב רגיל אבל בינואר עברתי ניתוח פילונידלי והפצע עדיין פתוח (כנראה אכנס לניתוח נוסף לסגירה). ניסו הכל והפצע לא נסגר.. מלא הפרשות.. בימים האחרונים מדמם יותר וגדלה רקמה באמצע הפצע (רוצים לקחת ביופסיה). קראתי שיש קשר בין פצע מזוהם לכאב גרון.. שאני מדגישה שאני לא זוכרת שסבלתי מכאב גרון או תסמינים אחרים בתקופה כל כך מוקדמת של השנה.. האם לדעתך יש קשר בין הדברים? אני בביקורת כל יום על הפצע בשביל שטיפה וחבישה.. יש הפרשות אבל בביקורת האחרונה לא נראה זיהום.. יש לי חשש לאמר לצוות על מה שאני מרגישה.. שמא יאמרו שאני היפוכנדרנית/מגזימה וכדו... אשמח לתשובה..

לא מוצא קשר בין הממצא באיזור המנותח לכאבי הגרון, למעט העובדה שמערכת החיסון שלך מגורה מאוד לאור הזיהום הכרוני. בהצלחה פרופ' חיים גבריאל. מומחה אא"ג, מנתח ראש וצוואר. מנהל מחלקת אא"ג וניתוחי ראש וצוואר. מרכז רפואי אסף הרופא, מסונף לאוניברסיטת ת"א. טל 08-9779660 פקס 08-9779661 סניפי אסותא מרכזים רפואיים. https://sites.google.com/site/drgavrielhaim נייד לקביעת תור 053-9956570

מנהל פורום מחלות אף אוזן גרון