שאלה לגבי בטיסטין לסחרחורות

דיון מתוך פורום  מחלות אף אוזן גרון

02/09/2019 | 11:59 | מאת: שני

אני סובלת מסחרחורות שנים רבות. עשיתי המון בדיקות ונראה שיש בעיה וסטיבולרית שקשה להגדירה. הופנתי שוב לפיזיותרפיה, בינתיים קיבלתי בטיסטין. (נסיון עם כדור אחד של סטונרון הביא לי החמרה בסחרחורות.) שאלתי - האם הבטיסטין בטוח לשימוש יחד עם כדור מירו 30 מ"ג שאני נוטלת בלילה? שאלה שניה - האם הבטיסטין אמור לעזור כל כדור כשלעצמו או שיש פה השפעה מצטברת וצריך לקחת אותו 3 פעמים ביום למשך תקופה? תודה

נא לפנות לפורום המתאים באתר. בהצלחה פרופ' חיים גבריאל. מומחה אא"ג, מנתח ראש וצוואר. מנהל מחלקת אא"ג וניתוחי ראש וצוואר. מרכז רפואי אסף הרופא, מסונף לאוניברסיטת ת"א. טל 08-9779660 פקס 08-9779661 סניפי אסותא מרכזים רפואיים. https://sites.google.com/site/drgavrielhaim נייד לקביעת תור 053-9956570

מנהל פורום מחלות אף אוזן גרון