נוירומה אקוסטית שאלה

דיון מתוך פורום  מחלות אף אוזן גרון

23/08/2019 | 19:12 | מאת: קרן

שלום רב, האם בדיקת שמיעה רגילה תקינה שוללת קיומה של נוירומה אקוסטית? אני סובלת מתחושת חוסר שיווי משקל בשינויי תנוחה של הראש. לא סחרחורת סיבובית אלא יותר חוסר שיווי משקל. בדיקה נוירולוגית תקינה. התחושה היא רק בשינויי תנוחה ובישיבה ברכינה עם הראש קדימה. בעמידה הליכה ריצה הכל תקין. בדיקת שמיעה תקינה. האם כדאי לשקול MRI תעלות שמע לשלילת נוירומה אקוסטית ? תודה רבה מראש.

בדיקת שמיעה אינה שוללת נוירומה. ההחלטה על ההמלצה על MRI היא של אא"ג מטפל. בהצלחה פרופ' חיים גבריאל. מומחה אא"ג, מנתח ראש וצוואר. מנהל מחלקת אא"ג וניתוחי ראש וצוואר. מרכז רפואי אסף הרופא, מסונף לאוניברסיטת ת"א. טל 08-9779660 פקס 08-9779661 סניפי אסותא מרכזים רפואיים. https://sites.google.com/site/drgavrielhaim נייד לקביעת תור 053-9956570

מנהל פורום מחלות אף אוזן גרון