דפיקות לב שנשמעות באוזניים

דיון מתוך פורום  מחלות אף אוזן גרון

13/04/2019 | 18:45 | מאת: שלומי

עעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע ערב טוב כבר כמה שנים שיש לי תופעה מטרידה , כשאני שוכב על המיטה אני שומע את דפיקות הלב שלי באוזן , כשאני שם אטמי אוזניים אני שומע את דפיקות הלב שלי עוד יותר חזק . פעם חשבתי שיש לי איזה בעיה בלב אבל עשיתי את כל הבדיקות והכל תקין פעם . חששתי שזה קשור למחסור באשלגן ואכן מאז שהוספתי יותר אשלגן לתזונה התופעה פחתה כלומר רק העוצמה של הדפיקות . אציין שאני עושה הרבה ספורט ואוכל תזונה דלת פחמימות - פליאו . שתיית קפה מחמירה את התופעה . רציתי לדעת האם יש לי מה לדאוג ,קראתי שזה יכול להיות קשור לסתימה בעורק הראשי שמזרים דם למוח . התופעה קוראת ב-2 האוזניים אבל באוזן ימין היא קצת יותר חזקה . אודה לחוות דעת והנחייה לאן לפנות . תודה .

ביצוע US דופלר עורקי הצוואר וספירת דם. בהצלחה פרופ' חיים גבריאל. מומחה אא"ג, מנתח ראש וצוואר. מנהל מחלקת אא"ג וניתוחי ראש וצוואר. מרכז רפואי אסף הרופא, מסונף לאוניברסיטת ת"א. טל 08-9779660 פקס 08-9779661 סניפי אסותא מרכזים רפואיים. https://sites.google.com/site/drgavrielhaim נייד לקביעת תור 053-9956570

מנהל פורום מחלות אף אוזן גרון