סחרחורת ורטיגו,........

דיון מתוך פורום  מחלות אף אוזן גרון

22/11/2018 | 11:46 | מאת: ליאור

שלום דר' אני בן33 מיום שבת מרגיש ורטיגו בזמן שינוי תנוחה של הראש הייתי במיון אצל אאג והוא רשם בבדיקה מתהלך בחופשיות וביציבות ללא תמיכה פנים סימטריות ללא פאציאליס ללא ניסטגמוס ספונטני אוטוסקופציה מעט מקומון דו"צ תחתיו הודגמו תופעות תקינות דיקסי הלפייק לשמאל,לא זוהה ניסטגמוס אך הופקה סחרחורת שנמשכה מספר שניות ודעכה הושלם אפליקציות עם הטבה בתסמינים לסיכום bppv,רציתי לדעת כמה זמן אמור הורטיגו להימשך ומתי זה יעבור,יש לי גם הפנייה לפיזותרפיה של שיווי משקל,ברצוני לציין שלפני 10 שנים סבלתי גם מורטיגו ולאחר כחודש עבר.תודה

23/11/2018 | 08:51 | מאת: ליאור

דר' ברצוני לציין ש3 יום לאחר הסחרחורת הגעתי למיון ולאחר 5 יום לאחר הסחרחורת התחלתי להרגיש סתימה באוזניים,האם יכול להיות שזה מחלת מנייר אבחנה ראשונית במיון אצל אאג לא הייתה נכונה כיון שכשהייתי במיון עדיין לא היה לי הרגשה של סתימה באוזניים תודה

משכה של מחלת מנייר בזמן התקף הוא שעות בלבד. סחרחורת ממושכת לימים שלמים אינה מתאימה למחלת מנייר. גש לבדיקת שמיעה. בהצלחה פרופ' חיים גבריאל. מומחה אא"ג, מנתח ראש וצוואר. מנהל מחלקת אא"ג וניתוחי ראש וצוואר. מרכז רפואי אסף הרופא, מסונף לאוניברסיטת ת"א. טל 08-9779660 פקס 08-9779661 סניפי אסותא מרכזים רפואיים. https://sites.google.com/site/drgavrielhaim נייד לקביעת תור 053-9956570

מנהל פורום מחלות אף אוזן גרון