תוסף ארמור אחרי ניתוח בלוטת תריס

דיון מתוך פורום  בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס

08/04/2019 | 14:11 | מאת: Me7

שלום רב ברצוני לשאול האם התרופה ארמור מומלצת לדיכוי הtsh במקום התרופות המקובלות ? הומלץ לי אחרי ניתוח להסרת בלוטת התריס בעקבות ptc לדכא את רמת הtsh. ,ושאלה נוספת מתי צריך לעשות בדיקות דם אחרי ניתוח? תודה מראש

שלום רב. א. לא רואה שום סיבה לא להשתמש בתרופות המקובלות. אך באופן כללי- כן, אפשר. ב. לגבי בדיקת דם אחרי הניתוח יש להיות בקשר עם הרופא המטפל. ההחלטה יכולה להיות תלויה בהקף הניתוח, והתוצאה הפתולוגית, ובתכנית של הרופא להמשך מעקב ( האם סוכם על טיפול ביוד רדיואקטיבי? ). באופן כללי- עושים בדיקת דם אחרי כ-חודש ימים. בברכה, דר ילנה סיגל

10/04/2019 | 13:37 | מאת: Me7

תודה רבה על תגובתך ד"ר. נכרתה חצי בלוטת תריס פלוס דיסקציה צווארית והוחלט על דיכוי הtsh ולא טיפול ביוד עדיין לא קיבלתי את תשובות הפתולוגיה אמתין לתוצאות תודה רבה:)

ניתן להשתמש בארמור לדיכוי ה- TSH. מינונים ומועדי הבדיקות נא לסגור עם הרופא המטפל. בברכה, דר ילנה סיגל

מנהל פורום בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס