צפיפות עצם - הבדל בפירוש תוצאות מבוגר/ילד?

דיון מתוך פורום  בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס

11/11/2018 | 15:57 | מאת: אמא

שלום, בן 21. צפיפות עצם ע"ש 2.6-. סידן וויטמין D תקינים. אנדוקרינולוג מבוגרים אומר שהממצא בודד וחסר משמעות. הרופאה המטפלת ביקשה לקבל גם חוות דעת אנדוקרינולוג ילדים. האם יש משמעות או הבדל בפירוש התוצאות? ברקע תסמונת גמישות יתר, בשנה אחרונה כאבי רגליים וקושי משמעותי בהליכה.

שלום רב, א. ברפאוה יתכן מצב ששני מוחים מתייחסים בצורה שונה לאום נתונים, ולכן קבלת דעה שנייה ברפואה הוא דבר מאוד מקובל ולגיטימי. ב.- ירידה בצפיפות עצם לא גורמת לכאבים וקשי הליכה. בברכה, דר ילנה סיגל

מנהל פורום בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס