הפטיטיס C

דיון מתוך פורום  הפטיטיס C

19/09/2014 | 12:33 | מאת: אייל

פרופ' רן אורן שלום רב! לפני כ-4 חודשים הותקפתי ע"י נשא HIV, שהזריק לי דם(לא ידוע לי,אם הוא נושא גם HCV) קיבלתי טיפול מונע ל-HIV במשך חודש ימים, 3-5 שבועות לאחר האירוע התסמינים הבאים:חולשה ועייפות, חוסר תיאבון, בלוטות לימפה מוגדלות בצוואר,פריחה בצורות שונות(נקודות אדומות, מעין שריטות מתחת לעור ונקודות דם), בפה:פצעים+כיב אדום, זרמים בגפיים, תחושת "בעירה" באיזור הכבד,בספירת דם:99- MCV, ו-4.02-RBC, ALT-52, כפות רגליים וידיים אדומות כמו דם בתוכם, כפות רגליים שורפות, ניבדקתי HIV לאחר 15 שבועות-שלילי(חלק מהרופאים לדעתם זה סופי וחלק אמרו להיבדק שוב חצי שנה מהאירוע) PCR RNA ל-HCV לאחר 89 יום -not dedected, Hepatitis C Ab(EIA) לאחר 100 יום שלילי, נישלחתי ל-US כבד בגלל תחושת ה"בעירה" ואי הנוחות באיזור הכבד:הכבד אינו מוגדל, הודגם תהליך אקוגני בקוטר 1.6 ס"מ , באונה ימנית היכול להתאים במראהו להמאנגיומה , שאלותיי: 1. האם תוצאות שליליות הנ"ל לגבי HCV סופיות? (בהנחה שעדיין 4 חודשים אחרי האירוע תחושת בעירה ואי-נוחות באיזור כבד, כמוכן כפות רגליים וידיים אדומות ושורפות כמו תחת אש) 2. האם המימצא שהתגלה ה-US(תהליך אקוגני) קשור לאירוע זה, או שזה היה קודם?(רופא עדיין לא בדק ה-US, רק רדיולוג, כך שעדיין לא בטוח שזו המאנגיומה) תודה רבה על התייחסותך כמה פעמים במשך התקופה לשאלותיי הרבות, מיותר לציין שבעקבות אירוע זה מטופל אצל פסיכיאטר...

אני מתנצל בעיה כה מורכבת חייבת להיענות בקליניקה של מומחה ולא באתר האתר מיועד לשאלות ענייניות ולא לסיכום מחלה בבעיה מורכבת בהצלחה

23/09/2014 | 17:21 | מאת: אייל

שלום, לאיזה רופא מומחה עליי לפנות? גסטרולוג? ניסיתי לקבוע אליך באופן פרטי, אך עדיין לא חזרו אליי... אלו בדיקות עליי להביא איתי לרופא מומחה באם עדיין יש לי תחושת בעירה אי נוחות וכאב בבטן , האם עליי לעשות בדיקה גסטרוקופיה? אני רוצה לבוא עם כל הבדיקות הנחוצות... ושאלה אחרונה? האם בדיקת ההפטיטיס C שביצעתי אמינה ? ביצעתי גם PCR וגם נוגדנים, כ3 חודשים לאחר האירוע

מנהל פורום הפטיטיס C