הפטיטיס b

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - כבד שומני

23/08/2014 | 21:30 | מאת: עופר

פרופ' רן אורן שלום, נידקרתי ממזרק נרקומן ואף ניכנס דם לגופי,ניבדקתי : hcv pcr rna-לאחר 3 חודשים-not dedected לגבי hbs לא ניבדקתי עדיין: אני חוסנתי לפני כ-17 שנה (שנת 98), לפני שנה:.Hepatitis B Surface Ab היה 92, שאלתי, האם רמת חיסון זו שהייתה 92 לפני שנה, תימנע הדבקה בהפטיטיס b? (יש לי תחושת "בעירה" באיזור הכבד, : alt52, mcv98 לאחר 5 שבועות מהחשיפה.כמוכן שינויים ביציאות: צואה נוזלית-שומנית "נימרחת" ולא מעט נפיחות.

סביר מאד שיש לך הגנה שכן יש זכרון לתאי החיסון ואפילו ברמות נמוכות הם יודעים להילחם בוירוס אולם, יש בירור מאד מסודר במקרה של דקירה HIV HCV HBV ולכן יש לודא שרופא המשפחה ערך לך את כל מכלול הבירור

30/08/2014 | 19:03 | מאת: עופר

פרופ' רן אורן שלום רב, ניבדקתי להפטיטיס A B C שלושה חודשים לאחר החשיפה -שלילי, אך מכיוון שיש לי תחושת "בעירה" באיזור הכבד נישלחתי ל-US כבד המימצאים:הכבד אינו מוגדל, הודגם תהליך אקוגני בקוטר 1.6 ס"מ , באונה ימנית היכול להתאים במראהו להמאנגיומה, מה הכוונה בתוצאות אלו? האם עליי להיות במעקב אצל רופא?

קודם כל צריך לשמוח שהכל שלילי המנגיומה הינה ממצא שפיר שחיים אתו מצוין אך מחובה לפנות למרפאה לאימות האבחנה הסבר ותכנון מעקב

מנהל פורום גסטרואנטרולוגיה - כבד שומני