גרורות

דיון מתוך פורום  טיפול בסרטן

18/07/2016 | 14:12 | מאת: אנונימי

לבעל של אמא שלי היה סרטן מסוג סרקומה עשה כימוטרפיה קשה ולא עזר עשו לו ניתוח להוצאת הגידול ונישאר עוד גידול בעורק הראשי של הלב אחרי שנה וחצי שזה עכשיו התחילו להתפתח גרורות לריאות לבטן לכתפיים למפשעה הרופאים אמרו שזה לא בר ניתוח ולא כימוטרפיה ולא הקרנות הביאו לו כדורים כדי שאולי זה יעזור לעצוק את ההתפתחות של הגרורות אבל אני בספק מאווד שזה ישפיע השאלה שלי האם יש עוד תיקווה שמשהו יעזור אוו נישאר לבן אדם כמה חודשיים לחיות העם להערך לנורא מכול??

18/07/2016 | 19:03 | מאת: פרופ' עידו וולף

יש כיום כמה קווי טיפול אפשריים לסרקומה, תלוי כמובן בסוג המיוחד. בהחלט ייתכן שהכדורים שהציעו יצליחו לסייע. בברכה עידו

19/07/2016 | 00:48 | מאת: אנונימי

כן אבל כשמתפשת גרורות למקומוץ זה כבר לא סרטן סרקומה ושלו סוג ממאיר ביותר וגם הגרורות עשה סיטי מצאו גרורות אחרי שבוע עשו עוש סיטי והתפתח כבר לעוד מקומות השאלה עם באמת יש הצלחה תכשורים האלב שאפילו לכימוטרףיה לא הייתה השפעה עליו והאם נישארו לו כמה חודשיים לחיות וצריך להתכונו לנורא מכול

מנהל פורום טיפול בסרטן