סרטן הגרון-אפשרויות טיפול

דיון מתוך פורום  טיפול בסרטן

15/07/2014 | 23:45 | מאת: אוסנת

שלום רב אימי חולה היום בסרטן הגרון לאחר שעברה סרטן ריאות ושד. היא לא מוכנה לעבור ניתוח לאור כל מה שעברה ולאור כך שחסרה לה ריאה . שאלתי האם קיימות אפשרויות טיפול אחרות לטיפול במחלה? תרופות או הקרנות שאולי יוכלו להקטין או לעצור את התפשטות המחלה? יש לציין שאיננו יודעים אם הסרטן נמצא רק בגרון מכיוון שכל הגוף שלה מלא גושים ובדיקת המרקרים בדם הייתה גבוהה מאוד (מעל 600). האם ישנן בדיקות גנטיות או תרופות שיוכלו לעזור?

16/07/2014 | 07:26 | מאת: פרופ' עידו וולף

שלום רב בהחלט יש אפשרויות טיפוליות נוספות, כולל קרינה וטיפול כימותרפי. מציע להתייעץ עם אונקולוג המתמחה בגידולי ראש צואר. בברכה עידו

מנהל פורום טיפול בסרטן