האים אומונותרפיה יעיל

דיון מתוך פורום  טיפול בסרטן

07/09/2019 | 16:10 | מאת: סרטן שחלות

סרטו שחלות משנת 2013 עברתי ניתוח טיפול טקסול קרבו לאחר מכן אוסטין דוקסיל טקסול שבועי פעמיים הקרנות ב2016 עברתי הקרנה לאחר מכן טומיקסיפן לאחר מכן 2018 הקרנה נוספת לאחר מכן אולפריב במסגרת מחקר לא עזר אחרי שנתיים וחצי הופסק מתלבטת כרגע על אומונתרפיה מה דעתך בנושא . בלוטות לימפה ורקמה צמודות לעמוד השדרה

08/09/2019 | 09:42 | מאת: פרופ וולף

אין עדיין הוכחות בדבר יעילות אימונותרפיה בסרטן השחלה. הנושא נמצא במחקר. אם את יכולה להצטרף למחקר קליני זו האפשרות המתאימה ביותר

09/09/2019 | 13:45 | מאת: עליזה המשך התיעצות

בהמשך לשאלתי על האומונותרפיה כרגע אין מחקר זמין. מרקר 1500 קיבלתי טמוקספן 2 ביום האים זה יכול להוריד תמרקר. תודה לך באמת על תשובתך.ואים יהיה אמונותרפיה זמין עים אזה תרופה עדיף לשלב אותה תודה רבה מקרב לב

09/09/2019 | 14:41 | מאת: פרופ וולף

טמוקסיפן יעיל לעיתים בסרטן שחלה ובהחלט ניתן לנסותו. לגבי קיטרודה- כאמור רק כחלק ממחקר

26/09/2019 | 10:23 | מאת: טמוקספן

בהמשך לשאלה אחרי שבועים בליקחת טמוקספן הסמן ירד מ1448 ל1379. כרגע ממשיכה עים הכדורים האים לדעתך זה עובד וכדאי לותר על כימו גמזר וקרבו. לדעתי אים זה לא עולה והסמן ירד קצת זה עובד. האים כדאי להסתמך אליו לעוד חודש אחרי בצוע סמן נוסף. תודה לך דר על העזרה והתיחסות. הבנתי שאין לסרטן שחלה אומונותרפיה יש בשלוב קיטורדה ולא בטוח יעזור תודה לך

מנהל פורום טיפול בסרטן