עלייה בתפקודי כבד והקרנות

דיון מתוך פורום  טיפול בסרטן

01/12/2013 | 17:38 | מאת: דן

בן 40, עבר 15 הקרנות לאזור האגן עקב סרטן האשכים. חודש לאחר סיום ההקרנות התברר כי יש עלייה באנזימי הכבד, דבר שלא היה בעבר לרמה של 47 ו- 52 של AST ו- ALT. האם ייתכן קשר להקרנות? מה יש לבדוק בהקשר זה? אודה לכתשובה.

02/12/2013 | 06:45 | מאת: פרופ' עידו וולף

שלום רב לא סביר שמדובר במשהו הקשור לקרינה. קרינה לאחר ניתוח כזה אינה כוללת את הכבד.בנוסף, לא סביר שמדובר בסרטן האשכים. האם הייתה מחלת חום או בעיה אחרת? כדאי להשלים הברור ע"י רופא המשפחה. בברכה עידו

מנהל פורום טיפול בסרטן