הקרנות בפנים

דיון מתוך פורום  טיפול בסרטן

06/11/2013 | 19:36 | מאת: אלי

שלום אני קיבלתי הקרנות לכל צד שמאל של פני עקב גידול שפיר בפרוטיס שחזר עוצמת ההקרנות היתה גבוהה אני כבר 10 שנים אחרי העור שלי ללא שיער זקן עוד מההתחלה העור יותר חום כהה ובצקתי הבנתי מרופאת הקרינה של המחלקה שטיפלה בי שראתה אותי אחרי שנים שאכן יש נזק גדול אם איני טועה עוצמת הקרינה היתה 6000 מתמונות שחקרתי וראיתי קרינה על העור נראית אדומה שאלתי למה אצלי הנזק שונה וחזק למה מחליטים במחלקות קרינה לתת על גידול שפיר אצל בחור צעיר כל כך עוצמה חזקה דבר שמזיק לכל החיים מה הרעיון בלתת קרינה לגידול שפיר שיש לו סיכוי מועט להפוך לממאיר בעוד הקרינה עצמה יש לה סיכוי יותר גבוה לסרטן אותי ושאלה אחרונה אני מברר לגבי השתלת זיפי זקן האם יש אפשרות בכלל שזה יתפוס באיזור מוקרן תודה רבה!

06/11/2013 | 20:43 | מאת: פרופ' עידו וולף

שלום רב מכיוון שאין בידי את כל הפרטים הרפואיים אינני יכול לענות לגבי מינון הקרינה והסיבה לכך. אינני מכיר ניתוחים להשתלת זקן, מציע להתייעץ עם פלסטיקאי לגבי הצדדים הקוסמטיים. בברכה עידו

מנהל פורום טיפול בסרטן