קושי בליעה קשר לבעיות שיניים

דיון מתוך פורום  אפטה - פצעים בפה

24/02/2019 | 20:17 | מאת: קרן אור

אני בת 20 בגיל 10 החלו בעיות עיכול מתמשכות ספציפית עצירויות שנמשכו למעלה משבוע וקושי בליעה שבא מפעם לפעם. הקושי רק החודש החל להפריע לי בעת אכילת מוצק מאז אני חיה על נוזלים אכלתי מעט בטטה ובמיון רופא אאג אמר לי לאכול קרואסון. הייתה דלקת שקדים שעברה הייתה פטריה בפה שעברה ובכל זאת הקושי נמשך. רופאת שיניים מצאה דלקות בשיניים האם זו הסיבה? יש לי עוד תור לאאג ב-14 וצילום וושט ב-13 בבקשה עזרה!

שלום קרן, ככל הנראה בעיות העיכול אינן נובעות מבעיות בשיניים למרות שכדאי לבדוק את מצב הפה כשגרה. בהצלחה

מנהל פורום אפטה - פצעים בפה