אפטות למעלה משלוש שנים

דיון מתוך פורום  אפטה - פצעים בפה

07/11/2017 | 15:54 | מאת: בני גניאל

שלום רב,בשלוש השנים האחרונות מופיעה לי אפטה כמעט תמיד בפה. כלומר,אחת מופיעה ,ומיד שהיא נעלמת מופיעה אחת אחרת,לפעמים 2 או 3 במקביל (כמו עכשיו ממש) ניסיתי את המשחה הירוקה הקטנה הזו שלא עושה כלום חוץ מלאלחש אתזה למשך שעה שעתיים וגם את תרסיס של עשבי קדם. כלום לא עוזר. לא אוכל לחיות ככה כל החיים, מה לעשות??

רצוי מאוד לבדוק ולהבין מה השתנה ב-3 השנים האחרונות ולמה כרגע האפטות מופיעות בתדירות גבוהה ובאופן מטריד ומציק כל כך. לעיתים חוסר בויטמינים או שינויים הורמונליים מובילים להופעת פצעים. גם מתח נפשי חשוד כגורם להופעת אפטות. כדאי לקבוע בדיקה אצל מומחה לרפואת הפה

08/11/2017 | 12:33 | מאת: בני גניאל

אצל מי לבדוק?

מנהל פורום אפטה - פצעים בפה