סרטן הכליה הקרנות לגרורה

דיון מתוך פורום  סרטן כליה

20/07/2016 | 21:21 | מאת: זיוה

לדר ברגר שלום. אני עם כליה אחת עם סרטן. גרורה בגודל של 3 סמ. כליה אחת הורדה לפני 12 שנים עקב סרטן. השאלה שלי האם יש אפשרות לעשות הקרנה לגרורה בכליה. הגרורה נמצאת בחלק התחתון של הכליה. אני נורא דואגת.

הי, אני מניח שכבר עשית עם זה משהו. בכל מקרה לשאלתך, אם הממצא בכליה חשוד לסרטן הייתי שוקל בראש ובראשונה ניתוח תוך נסיון לשמר את רוב הכליה. בכל מקרה לא הייתי מקרין. האופציה הנוספת זה הקפאה מקומית של הממצא בברכה

מנהל פורום סרטן כליה