שחיקה והרגשה בשן

דיון מתוך פורום  טיפולי שיניים אסתטיים

19/08/2016 | 13:28 | מאת: טופז

יש לי שן למטה מציקה וכואבת והרגשה שומה חשבנו שזה אבנית ועברתי ניקוי וזה עדיין מרגיש אותו דבר. שאלתי היא יכול להיות בגלל השחיקה בשיניים שאני עושה יכול להיות שמזה עשיתי משהוא לשן ומשם הרגשה כזאת ואם כן לפני הסד אפשר לעשות תיקון קטן לשן שאז ארגיש טוב יותר וזה ייפתר ההרגשה. אדגיש שוב שזה לא כואב רק מרגישה אי נוחות לעומת השיניים הרגילים.

שחיקת שיניים גורמת עם הזמן לדנטין חשוף ורגישות. ניתן להשלים זאת לפני ביצוע סד

מנהל פורום טיפולי שיניים אסתטיים