ניתוח הארכת כותרת בשן טוחנת

דיון מתוך פורום  טיפולי שיניים אסתטיים

02/04/2018 | 23:30 | מאת: שירה

שלום הולכת לעשות ניתוח הארכת כותרת שנדחה כמה פעמים מפאת בעיות בריאותיות במשפחה וקרה המצב שהשן שאמורה לעבור הארכת כותרת הורדנו את הכתר הזמני האם משפיע על הניתוח ובמיוחד שכל כך הרבה זמן בלי איזה 5 וחצי חודשים והאם זה משפיע זמן כה רב בלי כתר הזמני על מסובכות ומורכבות הניתוח וכן על ההחלמה ? האם צפויים כאבים רבים אחרי הניתוח לקחתי רק יום אחד חוץ מהניתוח כדי להתאושש ולהחלים האם מספיק ? יש לי כתר קבוע ליד השן שעוברת ניתוח אמרו לי שרוב הסיכויים שיפגע הניתוח גם בשן הנ"ל וכנראה אצטרך כתר מחדש האם זה נכון ואפשר להבין למה מה קורה בניתוח שמשפיע גם על הכתר הקבוע מגובר בשן של הניתוח והשן לידה בטוחנת עליונה אם זה משנה? ודבר נוסף לא נעשה כל צילום בערך שנה אצטרך שוב אני שואלת בגלל שיש לי רפלקס הקאה וזה סיוט במיוחד בשיניים עליונות אחוריות שפה זה המצב.

אלו שאלות שיש להפנות לרופא המטפל

15/04/2018 | 07:47 | מאת: שירה

אני אחרי הניתוח הבינו שאין ברירה חייבים לעשות את הניתוח וגם לאחריו בלי כתר זמני שואלת רק שאלה בגלל שאני בלי כתר זמני היום עדיין לא כי עדיין רק כמה ימים אחרי והמקום רגיש האם כדאי יהיה לצחצח את המקום לפני החזרת/כתר זמני חדש כי זה יוצא 3 שבועות מהניתוח כדי שבטוח לא ייעשה נזק?

מנהל פורום טיפולי שיניים אסתטיים