כאב שהופיע לי בזמן לעיסה

דיון מתוך פורום  טיפולי שיניים אסתטיים

10/09/2017 | 20:32 | מאת: נעמה

יש לי פתאום כאב בלעיסה שיש עליה כתר זמני וכאב מציק ומטריד ולוחץ גם לא רק בלעיסה אבל בלעיסה חזק הכי והאם יכול להיות זה ואולי בגלל השחיקות שלי עשיתי נזק ואם כן אם זה שכואב בלעיסה וכואב אפילו חזק יש כאב גם בחניכיים יש פתרון מקווה שלא עשיתי נזק בשן שיצריך עקירה איזה נזק יהול להיות שעשיתי מה מתאים לסימפטומים שרשמתי ובאלו בדיקות יוכלו לאבחן ?

כאב בלעיסה יכול לרמז על פתיחה של נקודת מגע ודחיסת מזון. הכתר הזמני נשחק עם הזמן ויכול לגרום לשבר ופתיחה של נקודת מגע. אפשרות אחרת הינה בעייה בטיפול השורש . חזרי למרפאה שלך לבדיקה

10/09/2017 | 22:27 | מאת: נעמה

האם כל הדבריפ שאמרת זה בר טיפול או הסיכוי של השן לטיפול ולתיקון קצת סיכוי קטן?

מנהל פורום טיפולי שיניים אסתטיים