טיפול שיניים בהרדמה כללית

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים בהרדמה מלאה

11/12/2012 | 14:02 | מאת: נאוה

שלום רב, קרוב משפחתי הוא בן 76, מטופל בכדורים נוגדי דיכאון ומייצבי מצב רוח, אבל אינו סובל ממחלות אחרות כרוניות כל שהן. בעיות שונות בשיניו הביאו להצעה שיעבור טיפול (לאחר שיתבצע אבחון ראשוני בפגישה ראשונית) תחת הרדמה כללית (קלה כנראה). השאלות העולות הן: 1 - האם יש הצדקה להרדמה כללית, גם אם קלה, בטיפול ארוך בו יתבצעו מספר פעולות בשיניו של הפציינט (טיפול היכול להתארך אף למשך כמה שעות)? 2 - האם יש סיכון בריאותי בהרדמה מן הסוג הנזכר? תודה

04/02/2013 | 20:40 | מאת: ד"ר נתן שטיירמן

שלום נאוה, אופן הטיפול ייקבע על פי תכנית הטיפול הדנטלית, מצבו הרפואי והנפשי של המטופל על ידי הרופאים המטפלים. בברכה ד"ר נתן שטיירמן

מנהל פורום רפואת שיניים בהרדמה מלאה