טיולי שיניים ברקע פעימות מוקדמות

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים בהרדמה מלאה

11/03/2019 | 04:20 | מאת: ירון

שלום רב, ד'ר, בן 60, MVP ,מקבל מיקרופירין75 בגלל היצרות קורטיס 25% מטופל ליתר לחץ דם, יתר שומני דם,ובטמבוקור, כי לפני מספר שנים הופיע רפרוף פרוזדורים,על רקע אשלגן נמוך מ3.2 מצב השיניים לא טוב, עששת. יש כ 4-5 מקומות בהן נותר שורש בתוך החיך, אחרי שהשן עצמה התפוררה מעששת, לאחרונה נשברה עוד שן חולה, חשבתי להתחיל בטיפולי עקירה להוציא את השורשים שנותרו, יש לי תופעה של פעימות מוקדמות,יש זמנים שישנו 'שקט' מהן, ויש ימים של טירדה קשה מהפעימות האלה, אני חושש שהן יופיעו או יחמירו במהלך הטיפולי שיניים, לצורך הטיפול בשיניים, האם יש מקום עדיף יותר על פני מקום אחר? כלומר, אפשר לבצעאת ה טיפול בקופת חולים, או בבית חולים? מה עדיף? ולמה?הוצאת השורשים של השיניים ההרוסות, נעשית ב-הרדמה מקומית,או כללית? תודה

רצוי שהטיפול יבוצע במקום בו הרופאים מבינים את הקשר בין הבעיות הדנטליות שלך למצב הרפואי. חפש מרפאה בה יש מומחים לרפואת הפה ומומחים לכרורגיה פה ולסת

מנהל פורום רפואת שיניים בהרדמה מלאה