גירוי שלא עובר???????????

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

19/01/2018 | 23:04 | מאת: ארז

שלום דר . אני ב45 וכבר סובל שנתיים מגירוי בקצה הפין כול מה שנוגע בפין עושה לי גירוי החלפתי לבנים ל100 אחוז כותנה ורק בצבע לבן . הכול התחיל אחרי דלקת בדרכי השתן שהייתה לי לפני שנתיים עברתי אורולגים רופאי עור ורופא אלרגיה וכולם לא מוצאים כלום וגם כול הבדיקות תקינות אולי את מכירה איזה שהוא משחה שלא מכילה סטרואידים שאני יכול למרוח באזור שתרגיע אותי קצת ובאזור הפין קצת אדום אבל לא משהו משמעותי וממש פוגע באיכות חיי תודה רבה ארז

23/01/2018 | 17:29 | מאת: ד"ר מיכל מידן

שלום, הייתי ממליצה לבדוק כי השלמת את כל על הבדיקות למחלות מין כולל: זיבה (גונוריאה Gonorrhoea) ,כלמידיה (Chlamydia) , כולל כיני ערווה ויורופלזמה. ממליצה לחזור שנית על תרבית לאחר סיום טיפול אנטיביוטי. לעיתים, ישנה עמידות לטיפול ויש צורך במשפחה אחרת של אנטיביוטיקה. ממליצה לפנות שוב לרופא עור על מנת לשלל פריחה ראשונית. זיהום פטרייתי באזור הגלנס (קצה הפין) לא שכיח. יש לשלול גם פסוריאזיס, אלרגיה ממגע לאחר השלמת תבחיני טלאי. תכשיר שניתן לנסות הוא משחת פרוטופיק (ללא סטרואידים) הדורש מרשם, כמובן לאחר השלמת ברור מלא. בהצלחה!

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה