נשירה אחרי לידה.

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

18/09/2017 | 15:34 | מאת: מור

שלום רב, אני חודש וחצי לאחר לידה ולא מניקה. באופן כללי, גם לפני ההריון סבלתי משיער מאוד מאוד מאוד דליל. פוחדת שלא יישאר לי בכלל שיער בראש עם הנשירה שאחרי הלידה. אשמח לדעת האם יש תוספי תזונה שיכולים לעזור או משהו אחר? כל דבר שיכול לעזור לפני שאני פונה להשתלה :(

18/09/2017 | 15:44 | מאת: מור

שאלה נוספת ברשותך- קיבלתי המלצה מכמה בנות שניתן ליטול רוטס hr של אלטמן וזה יעזור לנשירה. קראתי על הכדור קצת באינטרנט וראיתי שהוא מכיל ברזל וחומצה פולית ועוד כל מיני דברים, האם יש צורך להמשיך ליטול ברזל וחומצה בלי קשר או להפסיק כי זה כבר נמצא בתוך כדור הרוטס hr??

23/09/2017 | 19:52 | מאת: ד"ר מיכל מידן

שלום, ממליצה על שילוב של שניהם.

28/09/2017 | 15:04 | מאת: ד"ר לביוכימיה

מור מזל טוב, ראשית אין מה לפחד השיער יחזור לקדמותו. לי אישית יש נשירה כל מחזור חודשי. שנית, עזבי אותך מהשטויות של רוטס וכל חנויות הטבע. קני בבית מרקחת של קופ"ח ויטמינים זה עלות סימלית והמינון הוא כמו שצריך. את יכולה לבקש מרופא משפחה ואת יכולה לבקש מרופא עור אבץ זה עוצר את הנשירה ממש מהר. לגבי שאר הדברים- ברזל , בי 12, חומצה פולית לא צריך מרשם. רצוי קומפלקבס של ויטמין B שנקרא טרימבימן מכיל בי 12, בי1, בי6 גם נמכר ללא מרשם עולה 25 שח.

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה