סחרחורות ודקירות בכול הגוף

דיון מתוך פורום  העלמת ורידים ברגלים, העלמת נימים

23/11/2018 | 11:18 | מאת: לירון

שלום רב לפני כשנתיים החלה אצלי תופעה של סחרחורות וחוסר שיווי משקל. רופא משפחה קבע ורטיגו אבל מומחה אף אוזן גרון שלל זאת. מאז החלו להופיע תסמינים נוספים דפיקות לב מואצות או לעיתים הפוך איטיות. אחכ הופיעו כתמים בידיים ברגליים מלווה בכאבים עיצביים ולאחר מכן דקירות בכול הגוף. חשוב לציין שזה מלווה בחולשה נוראית ברגליים. ביקרתי רופאים בכול תחום אפשרי. ללא מוצא ופיתרון. הולטר לחץ דם הראה שינויים בעמידה. הולטר לב תקין אקו לב תקין. נוירולוג איבחן נוירופתיה הסיבים הדקים והמליץ על טיפול ivig. נחשבת לאטיופטית. שאלתי היא האם יכולה להיות בעייה בכלי הדם המסבירה את התופעות הללו? אני מסתובבת עם חולשה סחרחורות דקירות בקרקפת ופנים ובכול הגוף. ובכלל תחושה רעה. הנני בת 50. בריאה לחלוטין לפני כן ספורטאית ולא מובן לי מצבי ללא אבחנה מסןדרת. האם טיפול ivig יכול להרע במקרה של בעיית כלי דם? כיצד מתבצע איבחון? אודה לתשובתך יום טוב לירון

לא נשמע כבעיית כלי דם. ממליץ להתייעץ עם הרופא המטפל שבידו כל נתוני הבדיקות והיעוצים השונים.

מנהל פורום העלמת ורידים ברגלים, העלמת נימים