כאבים באשך ימין ובבטן התחתונה

דיון מתוך פורום  נפרולוגיה

05/08/2018 | 11:33 | מאת: ליאור

שלום, בן 41 ללא מחלות בריא בד"כ. בלט בגב עמוד שדרה מותני כבר מספר שנים. בחודשיים האחרונים כאבים באשך ימים בלבד, לפני כשלושה שבועות לאחר ריצה הכאבים החמירו ואחר כך עברו גם לבטן התחתונה מצד ימים מתחת לקו הטבור. לעיתים מרגיש מעין זרמים באשך ימין. אשך שמאל וצד שמאל ללא כאבים. כאשר יש שתן מרגיש לחץ מוגבר, לאחר מתן שתן אין התקורנות מלאה. לעיתים מרגיש שיש שתן כאשר אין בפועל. US אשכים ומפשעות תקין. US כליות ודרכי שתן תקין. ערמונית : נפח ____24 ___סמ"ק שארית שתן – לאחר התרוקנות __18 סמ"ק בדיקות שתן כללי תקינה CT לחיפוש אבנים ללא ממצאים וללא אבנים מה עוד יכול להיות, כל הבדיקות תקינות אבל לא מוצאים את הבעיה, ממש מיואש.

נשמע שיכול לתהאים לבקע אך האולטרסאונד שלל אבחנה זו. ממליצה לחזור לאורולוג / כירורג להמשך בירור.

12/03/2019 | 12:04 | מאת: אבי

היי ליאור רציתי לשאול אותך מה התשובה הסופית אני בדיוק כמוך עם הכאבים והזרמים

12/03/2019 | 12:18 | מאת: ליאור

עשיתי כל בדיקה אפשרית לא נמצא שום דבר לאחר כחודש עברו הכאבים לבד. עדיין יש חוסר התרוקנות במתן שתן שמתגבר בימים שבהם אני יושב המון.

23/04/2019 | 17:24 | מאת: גולן

מה הייתה בסוף התשובה או מה המסכנות שהייתה כי אני במצב דומה

23/04/2019 | 18:44 | מאת: ליאור

כמו שרשמתי עשיתי כל בדיקה אפשרית לא נמצא שום דבר לאחר כחודש עברו הכאבים לבד. עדיין יש חוסר התרוקנות במתן שתן שמתגבר בימים שבהם אני יושב המון כנראה מביא בגב אבל הזרמים והכאב בבטן התחתונה עברו, יש מצב שהכול נגרם מכך שניסיתי לרוקן טוב יותר שתן על ידי לחיצה של האשכים כלפי מעלה ואז שתן עלה חזרה לצינוריות השופכה וגרם לדלקת או זיהום ואחר כך לכאבי בטן , בכל מקרה זה חלף

02/08/2020 | 19:52 | מאת: יוני

אני עם כאבים באשכים מעל שלוש חודש וגם בטן תחתונה אם יש למישהו פתרון אשמח.

02/08/2020 | 20:00 | מאת: ליאור

אם זה עוזר הכאבים שלי היו בבטן התחתונה בצד ימין, עשו לי אולטראסאונד וסיטי בטן ללא חומר ניגוד אבל כל מקרה לגופו , לך לרופא המשפחה ומשם להתחיל להתגלגל בבדיקות

27/03/2022 | 20:49 | מאת: אבי

יש לי כאבים איומים באשכים וכל לא מצליח לקיים יחסים האולטרסאונד תקין בדיקת שתן תקינה מי יכול להמליץ או לעזור

מנהלי פורום נפרולוגיה