רמוטיב בניגוד לתרופות אחרות

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

28/06/2019 | 19:49 | מאת: דורון

שלום מה ההבדל בין רמוטיב שהבנתי שזה תרופה טבעית. לבין תרופות הssri או תרופות כמו קלונקס וכאלו שהם כימיות אני יודע. מה ההבדל בתופעות הלוואי של התרופה הזאת רמוטיב לעומת התרופות האחרות שציינתי והאם רמוטיב יעילה מפחיתה חרדה ודיכאון ועוד ? המליץ לי על זה נוירולוג .

04/07/2019 | 18:26 | מאת: מני

איני דוקטור אך ראיתי בקשר לזה באתר של כללית שההבדל בין סינטטי (-כימי) לטבעי (כמו רמוטיב) הוא: א. לא גורם להשמנה. ב. לא פוגע ב״תפקוד המיני״(סליחה על הגרשיים.. צריך לקרוא לזה לפי דעתי ״בחיי המין” אלא בשביל שזה לא יתפרש קצת לא בהתאם (על מסיבות) קוראים לזה התפקוד המיני). ג.לא גורמת להיפונתרמיה (-תת נתרן בדם. ובמילים פשוטות: כאשר ריכוז הנתרן קטן מ 120 החולה יתלונן על חולשה כללית וכאבי שרירים. כאשר ריכוז הנתרן קטן מ110 עלולה להופיע הפרעה בראיה ובריכוז שבין 90-105 תהיה ירידה ברמת ההכרה של החולה ובהמשך לא רוצים להגיד מה..).ד.לא גורם לתופעות לוואי אנטיכולנרגיות כמו אצירת שתן, עצירות, בלבול ופגיעה בתפקוד הקוגנטיבי. עד כאן.

10/07/2019 | 15:09 | מאת: ד"ר יעקב חרמון

מדובר בתרופה טבעית המיועדת לטיפול בדכאון קל בלבד

מנהל פורום פסיכיאטריה