ריספרדל לילד בן 6.5 שנים

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

04/06/2018 | 10:03 | מאת: אמא מודאגת

שלום, הבן שלי בן 6.5 (בכיתה א), מאוד חכם ומצליח בלימודים, אולם יש לו בעיית התנהגות קשה המתבטאת בהתקפי זעם, אלימות מילולית ופיזית, חוסר אפשרות לשבת במקום אחד מבלי לזוז כל הזמן (לדוגמא בזמני הארוחות או כשהוא מסיים את המטלות של המורה ראשון) וצריך להעסיק אותו כל הזמן. באבחון שביצענו ראו שיש לו ODD ונתנו לנו ריספרדל 0.25 בבוקר ו-0.25 בערב. 1. האם תרופה זו מתאימה למקרים הללו? 2. לאחר כמה זמן מתחילת נטילתה - מתחילה ההשפעה שלה? 3. לבן שלי יש צליאק - האם ריספרדל הינה ללא גלוטן? תודה מראש, האמא המאוד מודאגת

19/06/2018 | 20:51 | מאת: ד"ר יעקב חרמון

המומחיות שלי הינה במבוגרים. למיטב ידיעתי התרופה ניתנת בכל הגילים. שירגיש טוב!

מנהל פורום פסיכיאטריה