אנמיה חוזרת בי 12 ח.פולית ברזל סידן ויטמין די

דיון מתוך פורום  אנמיה ומחלות דם בילדים

04/12/2018 | 16:20 | מאת: רוני

שלום רב הבת שלי בת 18 .מגיל 14 מאובחנת עם האשימוטו.התגלה עקב חולשה קיצונית אנמיה בבי 12 חומצה פולית .סידן ברזל . בבדיקות גסטרו עקב אסקה ואנקה חיוביים לא התגלה.קיבלה זריקות בי 12 .אבל החוסר של הכל חוזר מידי שנה בבדיקות האחרונות נוגדן אנה חיובי.אנקה חיובי ואסקה שלילי . האם כל זה נובע מתת פעילות ? גסטרו אמר שאולי אנמיה מיקורוציטית. האם לא ניתן לאבחן זאת בבדיקה המון תודה

שלום בתוך השאלה שלך יש הרבה מושגים רפאיים אבל אין ממש הסבר ברור לדעתי הבת שלך זקוק ליעוץ ע"י המטולוג ילדים שיעשה סדר בכל המקרה בהצלחה דרור

מנהל פורום אנמיה ומחלות דם בילדים