חניכיים

דיון מתוך פורום  השתלת שיניים ומחלות חניכיים

13/10/2015 | 22:42 | מאת: דקלה

בעקבות כיסי חניכיים, הרופאה שלי המליצה לי לעשות ניתוח חניכיים להכניס חלבון אמודגיין לחידוש רקמות להוסיף אבקת עצם BIO-OSS לעשות רגנרציה מודרכת ובנוסף לעשות השתלת עצם עצמית. האם תוכלו בבקשה קצת להסביר לי על הפרוצדורה הזו, סיכונים וסיכויים ? מה הכדאיות בלבצע אותה, או האם ניתן לוותר ? תודה.

14/10/2015 | 16:15 | מאת: ד"ר רחל ענר

שלום דקלה הטיפול שתיארת הינו טיפול מקובל בשלבים מתקדמים של מחלת חניכיים. ממליצה לך להיכנס לאתר המרפאה www.anner.com ולקבל מידע בנושא. כמו כן ממליצה לקבל חוות דעת שניה במידה ואת לא בטוחה בעניינך האישי. בהצלחה!

מנהל פורום השתלת שיניים ומחלות חניכיים