ניתוח דחוף

דיון מתוך פורום  השתלת שיניים ומחלות חניכיים

16/08/2015 | 19:23 | מאת: רוית

הולכת לעשות ניתוחמץ הארכת כותרת האם בעקבות שיכשיו הכתר הזמני התחיל ליפול בתדירות גבוהה יותר פעם בחודש בעקבות דחיות שלי מכל מיני סיבות האם בעקבות זה יצטרכו להוריד בהרבה יותר עצם כי המצב חמור יותר או אפילו משהוא אחר אפילו עקירה שלא ראו קודם וזו שן טוחנת. ובמידה ולא תהיה הסתבכות והכל יהיה תקין עם הניתוח הכתר הזמני כבר אמור להסתדר וכבר לא ליפול והאם זה אמור להסתדר מיידי או רק אחרי ריפוי החניכיים. אני גם אשאל את הרופא אבל לחוצה קצת .

25/08/2015 | 21:09 | מאת: ד"ר רחל ענר

שלום רוית עם קצת מזל הניתוח יעבור בקלות והשן תוכל להמשיך לתפקד שנים נוספות. ההתמה של הכתר הזמני תוכל להתבצע לאחר רפוי של כ 3-4 שבועות. בהצלחה!

מנהל פורום השתלת שיניים ומחלות חניכיים